Velkommen til vores nye kollega!

Vi er rigtig glade for at få @Søren Krog med ombord hos os, især fordi han er en driftig selvstændig ildsjæl med en bred erhvervserfaring.

👉En maskinmester og datatekniker med sejlerfaring er et godt supplement til den profil vi ønsker at kunderne kender os for.

Søren siger selv:
”Jeg kan forhåbentlig komme med mit bidrag til det gode kollega-skab og de innovative løsninger, som @Automation Lab er kendt for.
De har nogle gode værdier, som jeg kan se mig selv i.
Og jeg har netop holdt øje med virksomheden og fulgt dem på sidelinjen, mens jeg har sejlet, for jeg har set det som et godt sted at arbejde, når jeg skulle i land.”

Om at mixe…
”Og det ER et fantastisk sted at være…her er plads til at mixe en stærk faglig og travl arbejdsplads med grin og hygge. Heldigvis er det ikke kun på det faglige vi har samme interesse, men også på det personlige plan har vi flere overlap.

Jeg ser frem til et godt mix af kundebesøg, programmering og igangsætning af anlæg her hos Automation Lab, og at man kan blive løftet/løfte andre i fællesskab, så kunderne fortsat kan stole på at dét vi laver, er den bedste mulige løsning.”

💡👀
𝐁𝐨𝐧𝐮𝐬𝐢𝐧𝐟𝐨:
Fritiden går meget med at købe og renovere og udleje boliger.


🛳🏭
𝐁𝐚𝐠𝐠𝐫𝐮𝐧𝐝:

Søren er opvokset på en gård i Tårup, Fyn, og bor fortsat her med kæresten, som er selvstændig dyrelæge.
Uddannet datatekniker med speciale i programmering hos Danfoss, og havde sideløbende eget haveservice firma.
Uddannet Maskinmester i 2020 fra Fredericia Maskinmesterskole.
Sejlet for M.H. Simonsen, Svendborg fra 2020-2023.

👏👏👏
Endnu engang varmt velkommen til Søren.


 

 


Fortsæt rejsen her: