📢Mød Rasmus Windeløw Dirksen
– vores nye kollega siden 1. febr.!

Vi er glade for at byde Rasmus ombord i vores team.
Han har kontorplads i Afd. Svendborg, og fortæller her lidt om sig selv.

”Jeg har en stor passion for det maritime miljø og den grønne omstilling.
Og så er det en helt perfekt kombination at min første opgave faktisk handler om grønt miljø til søs!

Opgaven er Automation Labs første Cool4Sea projekt – miljøvenlig køleteknologi, som drives af spildvarme fra skibets fremdriftsprocesser, og vi laver styringen.
…Og ikke nok med dét sammenfald…jeg kender Daniel Buhl fra Cool4sea, fordi han var min underviser på SIMAC og gav mig mit Maskinmester bevis i Januar 😊”

Jeg kan kun sige at jeg har fået en forrygende start her hos Automation Lab. De har nogle helt fantastiske ledere og kolleger, samt fantastiske værdier, som jeg også støtter og glæder mig til at kunne bidrage til.
F.eks. kan man altid regne med god stemning, ærlighed og faglig funderet opgaveløsning fra mig. Jeg ser frem til samarbejde og sparring med kollegerne omkring energibesparende automationsudvikling og optimering.”

💡👀

𝐁𝐨𝐧𝐮𝐬𝐢𝐧𝐟𝐨:
Når han ikke er på kontor eller sitebesøg, går fritiden med sejlturer i egen sejlbåd, boksning i BK rollo og generel hygge med teknik, påhængsmotorer og det maritime miljø.

🛳🏭
𝐁𝐚𝐠𝐠𝐫𝐮𝐧𝐝:
Rasmus er opvokset i Næstved, og maskinmesteruddannelsen fik ham til Sydfyn, hvorfra hans familie også stammer, og han har taget kæresten med fra Næstved.
Rasmus er uddannet Maskinmester fra SIMAC, inkl. sejlet for Mærsk Line.
Derudover har han bl.a. også været ungdomsttræner i en sejlklub og lektietutor på SIMAC og el teknisk problemløser på SIMACs værksted.

👋👋
Endnu engang varmt velkommen til Rasmus.


 

 


Fortsæt rejsen her: