Velkommen til Mathias, vores nye kollega!
Mathias startede hos os 1. juni og vi ser en interessant profil i ham, fordi han dels er stærk i procesforståelse og dels har en underviserbaggrund fra SIMAC – begge områder vi kender godt til.

Mathias siger selv:
”Jeg valgte Automation Lab, fordi jeg kun har hørt godt om virksomheden og det har med tiden givet mig et rigtig positivt indtryk af virksomheden – et indtryk der allerede er blevet godt bekræftet.

Dét at skulle arbejde under AL’s værdi, som netop underbygger en solid faglig professionalitet, passer mig rigtig godt, for min faglige stolthed betyder meget for mig.

Jeg ser frem til at anvende min solide procesforståelse, mit kvalitets-mindset og mine stærke kommunikationsevner i en afvekslende hverdag både på kontoret og ude på site.

Indtil videre er jeg i gang med en grundig (gen)-indflyvning i Siemens TIA.
Derudover så ser jeg også enormt meget frem til at deltage i den sociale del af en virksomhed på den størrelse som AL har, der er ikke flere kolleger end at man kan nå at opbygge et forhold til dem alle med tiden.”

💡👀
𝐁𝐨𝐧𝐮𝐬𝐢𝐧𝐟𝐨:
Mange ved ikke at Mathias’ fritid går med at hygge i haven og med at læse bøger indenfor genrerne gamle filosofiske ’klassikere’ eller forskning, i f.eks. om mennesker, historie, psykologi og neurovidenskab. Det er enormt spændende for ham, bl.a. fordi det ligger ”langt fra” den tekniske hverdag og dermed giver god afveksling i hvad tankerne bruges på 😊


🛳🏭
𝐁𝐚𝐠𝐠𝐫𝐮𝐧𝐝:
Født og opvokset i og omkring Odense, og bor der fortsat.
Uddannet maskinmester ved SIMAC, tidligere ansat ved Danfoss som Produktionsingeniør og ved SIMAC som Adjunkt/underviser i ’Termiske maskiner og anlæg’.
Hustru Mette og to små dejlige piger, Gry på 3,5 år og Søs på 6 måneder.
Fritiden går bl.a. med at løbe og cykle lange MTB/Gravel ture, haveliv og diverse småprojekter i privaten.

👏👏👏
Endnu engang varmt velkommen til Mathias.


 

 


Fortsæt rejsen her: