Studiejob med mange facetter…

👉🧑‍🏭🛠️Daniel holder styr på vores kontor, lager og værksted

Det er de små ting i hverdagen som betyder noget i den store sammenhæng – og dé detaljer har Daniel Printzlau helt styr på.
Og det er kun bonus at han er elektriker og nu uddanner sig til Maskinmester.
Vi sætter stor pris på Daniels engagement og smittende humør!

𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥 𝐬𝐢𝐠𝐞𝐫 𝐬𝐞𝐥𝐯
”Nu har jeg været her 1 års tid og jeg er glad for at kunne give mit bidrag til at dagligdagen bare fungerer hos Automation Lab, for der er virkelig gang i mange kundeprojekter hele tiden.
Og her er det f.eks. vigtigt at firmabilerne har de materialer og værktøjer som er nødvendige og at lagerbeholdningen stemmer.

”Mit mål er at lette dagligdagen for de fastansatte, så de kan koncentrere sig om det, de gør bedst, og jeg kan virkelig mærke at mit bidrag bliver påskønnet.”

”Vi har i det hele taget et rigtig godt sammenhold, ikke mindst fordi vi har en hel del socialt kom-sammen. Jeg synes det er vigtigt at komme ud og mødes på en anden måde end professionelt.”

🛠️Ta’ et studierelevant job opfordrer Daniel
”Jeg kan varmt anbefale at tage et studierelevant job, fordi man får snust til mange forskellige og spændende fagområder.
Det har f.eks. overrasket mig at jeg bedre og bedre kan lide mindre praktiske ting og mere teori, standarder og dokumentation. 
Men hvilken vej det går efter studiet, ved jeg endnu ikke, ud over at jeg regner med at finde noget mere skånsomt for kroppen end det at være elektriker.”

Daniel sørger bl.a. for at
🔸Tavler bliver bygget
🔸Lagerbeholdningen er korrekt
🔸Værktøjerne ligger på sine pladser
🔸Blomsterne er vandet
🔸De nye lokaler har strøm
🔸Pakkerne sendes til tiden
Og ikke mindst at bordfodbold-bordet blev sat op – et vigtigt samlepunkt i løbet af hverdagen 😉

💡👀
𝐁𝐨𝐧𝐮𝐬𝐢𝐧𝐟𝐨
Mange ved ikke at Daniel altid har været fascineret af portalkranen på Lindøværftet lige siden han har kunnet se den fra hjemmet i Munkebo.
Daniel har været en del på Lindøværftet som elektriker siden hen, og den helt store oplevelse var i 2020, hvor han var med til at bygge verdens største el-motor på Lindøværftet, og kranen løftede naturligvis motoren.

🔌🏭
𝐁𝐚𝐠𝐠𝐫𝐮𝐧𝐝
🔸Daniel er fra Munkebo
🔸Har boet i Odense, indtil han sidste år flyttede til Svendborg for at læse til maskinmester
🔸Uddanner sig til Maskinmester på SIMAC med afslutning januar 2025
🔸Udlært elektriker med speciale i styrings- og reguleringsteknik fra Den Jydske Håndværker Skole i Hadsten. Var i lære hos Intego A/S som nu hedder CBRE
🔸Arbejder også hos DanaDynamics pt., som elektriker. Tegner el-dokumentation og hjælper med diverse el-installationer i deres drone-både.

Fritiden går med at nyde det gode vejr i haven eller nede i Svendborg by med et par gode venner eller studiekammerater og en kold øl eller 2 😉

👏👏👏
Det er dejligt at have Daniel med på holdet.


 

 


Fortsæt rejsen her: