– Og Daniel Svenningsen er netop nyansat Afdelingsleder af Afdeling Nord i Vrå.

𝐃𝐞𝐭 𝐞𝐫 𝐞𝐭 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐭 øjeblik for Automation Lab at åbne endnu en afdeling i Danmark, og det er med stor glæde at kunne sætte Daniel i stolen som afdelingsleder.
Vi ser frem til samarbejdet med Daniel om at udvikle vores i forvejen stærke relationer i det nordjyske.

🤝🤝
𝐃𝐞 𝐧𝐨𝐫𝐝𝐣𝐲𝐬𝐤𝐞 𝐤𝐮𝐧𝐝𝐞𝐫 og stærke relationer har vist vejen til Vrå:
Automation Lab har mange kunder i det nordjyske, og Elektrikeren Nord i Vrå er en mangeårig og højt værdsat samarbejdspartner til Automation Lab.
Vi har lejet lokaler i Vrå overfor Elektrikeren Nord A/S, så det er ren win-win… Nu kan vi være endnu tættere på vores nordjyske kunder og forbindelser og samtidig styrke vores serviceniveau.

… Og det er kun en fordel at Daniel har en stor erfaring og et stærkt netværk med sig, så vi sammen kan udvikle forretningen inden for grønne teknologier.

💬💬
𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥 𝐬𝐢𝐠𝐞𝐫 𝐬𝐞𝐥𝐯 𝐨𝐦 𝐝𝐞𝐭 𝐧𝐲𝐞 𝐬𝐚𝐦𝐚𝐫𝐛𝐞𝐣𝐝𝐞: 
”Jeg ser frem til at være med til at få Automation Lab til at vækste på landsbasis, og kunne bidrage til væksten med nytænkning og nye muligheder inden for grøn omstilling.
Mit fokus er at have fingeren på pulsen i projekterne, så de hænger sammen fra start til slut, og sideløbende se på, hvordan vi overordnet set bruger vores interne ressourcer smartest i vores 3 afdelinger.”

“Jeg valgte netop Automation Lab, fordi jeg godt kan lide deres værdier og professionelle tilgang til projekterne, og at det primært handler om at levere et godt håndværk og et produkt der spiller 120 %.”

𝐊𝐢𝐠 𝐟𝐨𝐫𝐛𝐢 𝐀𝐟𝐝𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐍𝐨𝐫𝐝
Sigenvej 2, 9760 Vrå

𝐃𝐮 𝐞𝐫 𝐚𝐥𝐭𝐢𝐝 𝐯𝐞𝐥𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧 𝐭𝐢𝐥 𝐚𝐭 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐚𝐤𝐭𝐞 𝐨𝐬:
☎ Daniel i Vrå tlf. 9339 2925
💻 

☎ Claus og Co. i Svendborg tlf. 5311 2910
💻 Fortsæt rejsen her: